Is jouw bedrijf digitaal klaar voor de toekomst? Digitalisering maakt dus dat bedrijven zekerder zijn van een mooie toekomst. Om te groeien met uw bedrijf, is het belangrijk om efficiënt te werken. Digitalisering kan u daarbij helpen. Veel kleinere ondernemers zoals u willen wel digitaliseren, maar weten niet goed waar zij moeten beginnen. Of de mogelijkheden die zij zien, zijn te kostbaar. Daarom is er ondersteuning in de vorm van Mijn Digitale Zaak. Bent u ondernemer in het mkb met 2 tot 50 werknemers? Grijp deze kans dan aan en vraag subsidie aan!

De subsidieregeling Mijn digitale zaak is officieel bekendgemaakt. Deze regeling heeft als doel om kleine bedrijven te stimuleren tot de aanschaf en implementatie van productiviteitsverhogende digitale toepassingen.

Subsidie kan worden aangevraagd voor:

  • Het afnemen en implementeren van productiviteitsverhogende technologie.
  • Het inwinnen van advies voor de productiviteitstechnologie, met als doel de productiviteit van de onderneming van de aanvrager te vergroten.
  • De aan te schaffen/te implementeren productiviteitsverhogende technologie moet zijn opgenomen in de bij de regeling behorende zogeheten routekaart, met daarin het overzicht van alle digitaliseringsmogelijkheden voor aanvragers.

De subsidie bedraagt 50% van de subsidiabele kosten met een maximum van € 2500 per aanvrager.  Aanvragen kunnen van 22 juni 2022 tot en met 30 november 2022 worden ingediend. Het subsidieplafond is € 1,7 miljoen.