Derde call Nederlands-Duits Interreg-project FOOD2020 geopend

//Derde call Nederlands-Duits Interreg-project FOOD2020 geopend

Derde call Nederlands-Duits Interreg-project FOOD2020 geopend

Bedrijven die werkzaam zijn in de levensmiddelenindustrie én die kunnen samenwerken met een Duits bedrijf uit de grensregio, kunnen vanaf nu projectvoorstellen indienen voor de derde call van het Nederlands-Duitse Interreg-project FOOD2020. De projectvoorstellen moeten gaan over innovaties in bijvoorbeeld de productie van nieuwe levensmiddelen, verbetering van processen, et cetera.

Het project is relevant voor bedrijven afkomstig uit Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland, Overijssel, Gelderland en delen van Noord-Brabant en Limburg, alsmede delen van Nedersaksen en Nordheim-Westfalen.

​De projectpartners moeten voldoen aan de Europese definitie van mkb. De projectbudgetten bedragen € 135.000 en het subsidiepercentage ligt op 50% (maximaal € 67.500). Naast de personeelskosten van de partners worden er ook diensten van derden gefinancierd. Projectvoorstellen kunnen tot en met 29 mei 2019 worden ingediend.

2019-04-11T14:32:55+00:00