Bent u van plan om subsidie aan te vragen voor uw demonstratieproject, haalbaarheidsstudie of investeringsvoorbereidingsproject? En wilt u dat we uw aanvraag dit jaar nog beoordelen? Doe de DHI-subsidieaanvraag dan vóór 1 november.

Financier tot 70% van uw project met DHI

De DHI-subsidieregeling dekt 50% tot 70% van de kosten van uw demonstratieproject, haalbaarheidsstudie of investeringsvoorbereidingsproject. Het subsidiebedrag dat u ontvangt, is afhankelijk van de volgende factoren:

  • de gekozen module;
  • of de activiteiten plaatsvinden in een fragiele staat, of in een land waar Nederland een brede ontwikkelingsrelatie mee heeft (maximaal 60% van de kosten). Bekijk de landenlijst;
  • of uw technologie bijdraagt aan de vergroeningsdoelen, zoals het beperken van de snelheid van klimaatverandering of de transitie naar een circulaire economie (maximaal 70% van de kosten). Download het toetsingskader.

Aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. De minimale subsidie voor een DHI-project is € 25.000. Dit betekent dat de subsidiabele projectkosten minimaal € 50.000 zijn